Traduir

diumenge, 19 d’octubre del 2014

Un globus verd en forma de casa, el logo de la campanya Construïm Somnis

Evocar il·lusió i esperança és el que pretén el logo de la campanya Construïm Somnis, representat per un globus verd amb forma de casa. SopaGraphics, una empresa de disseny i comunicació de Lleida, ha dissenyat aquest logo que és la imatge que visualitza aquesta campanya amb l’objectiu de captar recursos perquè les Llars del Seminari siguin una realitat tant aviat com es pugui.

Xavi Hosta i Marc Garcia formen SopaGraphics que de forma altruista hi han col·laborat en aquest projecte social i s’han convertit així en dos somniadors més. Xavi Hosta explica que “la base conceptual del logo és un globus en forma de casa que evoca la il·lusió i els somnis que pot tenir un infant, però també pot inspirar moltes altres coses com el camí que condueix cap a una casa”. El color verd té una referència clara cap a l’esperança perquè les persones que resideixin en aquests pisos socials no la perdin mai.

De fet, SopaGrafics té com a filosofia donar suport a les firmes noves i sobretot a les petites empreses. Com ells mateixos expliquen al seu web (www.sopagraphics.com) “volem compartir amb tu l’experiència d’un petit estudi amb grans idees. Volem projectar les millors solucions a les necessitats comunicatives dels nostres clients. Dissenyem pensant a informar i sorprendre i cerquem una diferència capaç d’emocionar i commoure”.

Construïm somnis és el nom de la campanya que s’inicia ara i que va dirigida a diferents col·lectius de la ciutat de forma personalitzada, als quals se’ls convida a implicar-se, dins de les seves possibilitats, a fer possible aquesta realitat, que volem que gaudeixin, ja que hi ha altres maneres d’intentar fer un món millor.


La passada setmana, el primer col·lectiu que va visitar les obres de les Llars del Seminari per comprovar que aquest somni s’està fent realitat van ser els polítics i representants públics, però en els propers dies seran altres els que seran convidats a participar en un projecte que entre tots i totes i per al bé de tothom anem fent possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada