Traduir

dijous, 2 d’octubre del 2014

Rajoles i plats de dutxa per les Llars

L’activitat a les Llars del Seminari no decau. La setmana passada van començar les tasques per enrajolar les plantes quarta i tercera i aquesta ja han arribat els plats de dutxa i els sòcols, una feina estan executant un grup de membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, als quals se’ls hi ha fet un contracte temporal.

Hem de recordar que el projecte de les Llars del Seminari, a més a més d’actuar sobre la problemàtica dels desnonaments, també pretén integrar en l’execució del mateix a voluntaris i col·laboradors de la PAH, per fer-lo si encara més solidari, si cal.
La finalitat del projecte de les Llars del Seminari no és construir habitatges sinó recuperar les famílies en risc d’exclusió per la crisi. En aquest sentit, l’equip de voluntaris que volen fer realitat aquest somni treballen a donar els darrers retocs als estatuts de la Fundació, que ha de gestionar els habitatges un cop les obres estiguin acabades, i al protocol d’actuació dels assistents socials, psicòlegs i educadors, que es vincularan al projecte per acompanyar les famílies, ja que la voluntat és anar molt més enllà que l’acció constructiva.
Més fotos en aquests enllaços:
1
2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada