Traduir

dimecres, 8 d’octubre del 2014

Directius i treballadors de Tarròs i Pintures Procolor pintaran les Llars del Seminari

Directius i treballadors de Pintures Tarròs de Lleida i de Procolor de Barcelona pintaran de forma altruista les parets i les portes de les Llars del Seminari d’aquí uns mesos i es convertiran així en somniadors d’aquest projecte social que pretén reconstruir famílies que han estat desnonades o estan en risc d’exclusió.


Així ho van concretar el passat dijous dia 2 d’octubre en  una reunió celebrada entre responsables i tècnics del Projecte Llars del Seminari i directius de Pintures Procolor , Sr Javier Lamarca, cap de recursos i membre del comitè de direcció, Eduardo Gómez, responsable comercial de zona, Sergio Anglada, responsable del Projecte ”pintura solidària”, a més de Josep Tarròs Salvadó, responsable de Pintures Tarròs i distribuïdor d’aquestes pintures a Lleida. 

A la trobada també van poder conèixer la part social del projecte, el van valorar molt positivament i van tornar a reiterar el seu compromís, tant d’aportar gratuïtament el material per la pintura com de persones voluntàries que pintaran les Llars del Seminari. La previsió és que un autocar de directius, empleats d'administració i de fàbrica i comercials de Procolor procedent de Barcelona, així com treballadors de Tarròs Lleida pintin voluntàriament la primera capa dels habitatges socials durant tota una jornada a finals de novembre o principis de desembre. Tot el que no puguin acabar aquests voluntaris ho pintaran professionals del sector de Lleida de manera desinteressada. 

Cal recordar que Pintures Tarròs, empresa especialitzada en decoració i distribuïdora de Pintures Procolor, va ser una de les primeres firmes que va voler participar en aquest projecte quan tot just s’estava gestant, el mes de desembre de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada