Traduir

dilluns, 20 d’octubre del 2014

La Fundació de la Caixa dóna 15.000 euros a les Llars del Seminari

La Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, la Caixa, s’ha volgut sumar al projecte de les Llars del Seminari com un somniador més, fent una aportació de 15.000 euros a la construcció dels habitatges, que han d’acollir a 19 famílies desnonades o en risc d’exclusió, al carrer Maragall de Lleida.

El responsable de l’entitat a Lleida, Jéremi Camí, i l’ecònom del Bisbat de Lleida, Mn. Francesc Xavier Jauset, han signat aquest dilluns, 20 d’octubre, el conveni pel qual l’entitat financera feia el lliurament dels diners destinats a aquest projecte social.
S’ha volgut donar un caire simbòlic a l’acte de la signatura

del conveni i aquesta s’ha fet en un dels habitatges que s’estan construint, amb la presència del delegat diocesà de Pastoral Caritativa, Mn. Carles Sanmartín, i del representant dels voluntaris socials de la Caixa a Lleida, Albert Molies.
Durant la signatura, Jéremi Camí ha justificat un acte com aquest, “perquè és el que dóna sentit a la nostra entitat i per això hi som presents. Volem que actuacions com aquesta d’avui reverteixin al territori a través d’un projecte tan innovador, perquè pretén anar més enllà de la construcció d’habitatges, en fomentar la convivència entre les famílies que s’apleguin i en acompanyar-les en el camí cap a la seva reinserció social.
Camí ha destacat també que se sentien molt còmodes col·laborant amb el Bisbat de Lleida, perquè encapçala sempre iniciatives serioses i de rellevància, d’aquí que hagin triat les Llars del Seminari per fer una aportació econòmica important, d’entre l’allau de peticions que enguany han rebut per subvencionar projectes socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada