Traduir

dijous, 30 d’octubre del 2014

L’Associació de veïns del barri Universitat fa efectiu el lliurament de 710 € per a les Llars del Seminari



Dijous 30 d’octubre, Robert Setó, president de l'Associació de veïns del barri Universitat acompanyat per membres de la Junta, un representant del grups de Rapsodes del Sicoris, així com la jove artista, Iris Calero acompanyada per la seva mare, han visitat al Bisbe Joan Piris, per lliurar-li un xec per valor de
set-cents deu euros per a les Llars del Seminari. 






Aquests diners varen ser recollits en la subhasta organitzada fa pocs dies, per la dita Associació de veïns amb les obres artístiques que havia pintat la jove Iris en el decurs de la recitació de poemes recordant el Tricentenari, que havien dut a terme els rapsodes del Sicoris.



El Sr. Bisbe Joan que ha estat acompanyat pel delegat diocesà de Pastoral Sociocaritativa, ha tingut paraules d’agraïment envers els resonsables de l’Associació de veïns, el Grup de Rapsodes del Sícors, així com per la jove artista. Tot ells han estat dialogant cordialment amb el Sr. Bisbe dels bons fruits que està donat la implicació d'aquesta entitat associativa  en el Projecte de les Llars del Seminari, en el qual  està participant activament des del primer moment. 


  Finalment tots han reiterat la voluntat de continuar col·laborant en benefici de les famílies que viuran en els pisos socials i pel bé del barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada