Traduir

dimecres, 8 d’octubre del 2014

Conviden els polítics de Lleida a Construir el Somni de les Llars del Seminari

Un bon grup de polítics de tots els partits a Lleida han estat convidats aquesta setmana a visitar les obres de les Llars del Seminari i a convertir-se en somniadors per fer possible aquest projecte social amb la seva contribució econòmica. Aquesta ha estat la primera acció de la campanya Construïm Somnis, amb la qual es pretén donar un impuls definitiu per recaptar els recursos necessaris.

Més d’una vintena de polítics de tots els partits amb representació a les institucions públiques van respondre dilluns, 6 d’octubre, a la crida personalitzada que els havia fet el bisbe de Lleida, Mons. Joan Piris, a través d’un vídeo que s’havia distribuït per correu electrònic i en el qual se’ls demanava el seu ajut econòmic.
Aquesta iniciativa dels voluntaris somniadors que estan tirant endavant el projecte de les Llars del Seminari és la primera de tota una sèrie d’accions que continuarà amb invitacions a altres sectors de la diòcesi a visitar les obres, i amb la presentació d’una campanya publicitària, per la qual s’ha comptat amb la col·laboració de la televisiva Mari Pau Huguet, que posa la imatge als anuncis.    
La trobada va concentrar els convidats a la recepció de l’edifici de l’IREL (Institut Superior de Ciències Religioses), per conduir-los després fins a l’ala del carrer Maragall on s’estan construint els habitatges.
Després de la benvinguda del senyor Bisbe i la visita a les obres, que va estar conduïda per l’arquitecte Ramon Maria Reig i l’aparellador Francesc Roig, els convidats es van congregar a la terrassa de l’edifici on van escoltar les explicacions d’un parell de voluntaris que s’han implicat en el projecte. 
Aquests van explicar el que havia estat per ells aquesta aventura i com els havia canviat la manera de veure les coses, fins al punt de creure que és possible canviar-les coses per viure en un món millor. Prèviament, Paquita Oto havia interpretat un text que viatjava en el temps cap al futur per explicar el que havia suposat per una família el seu pas per les Llars del Seminari.  


La visita a les Llars del Seminari va estar animada pel grup Sidral, que va acompanyar els visitants posant un toc d’humor a la trobada. El bisbe Joan va agrair la seva col·laboració, així com la de Sopagraphics, autors del disseny de la campanya, i la de PlusFresc i el Forn Llaràs, que havien aportat les begudes i la coca per fer més agradable la visita.
Podeu veure una col·lecció de fotos, aquí.

 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada