Traduir

dijous, 9 d’octubre del 2014

Subhasta d’art dels veïns del barri Universitat per recollir fons pels habitatges socials

Iris Calero, realitzant un dels dibuixos el passat  28 d'agost
L’Associació de Veïns del Barri Universitat ha organitzat per aquest dissabte, 11 d’octubre, a les 18.30 hores, al local social (Alcalde Sol, 13-15, baixos), una subhasta de dibuixos de la jove artista gràfica Iris Calero, per recollir fons pel projecte social de les Llars del Seminari. 
La implicació de l’associació veïnal amb les Llars del Seminari és total, ja que des del primer dia han participat en les tasques de les comissions de treball. Ara han fet un pas més, amb aquesta acció per recaptar fons. 
Els dibuixos que se subhastaran estan exposats a la sala gran del local social i van ser realitzats en directe per l’artista el passat 28 d’agost, dins del recital ‘1707. Lleida, terra cremada’, ofert pels Rapsodes del Sícoris. Cadascun d’ells simbolitza el poema que en aquell moment es declamava. 
Previ a la subhasta, l’Associació de Veïns i els voluntaris de les Llars del Seminari han organitzat una visita guiada a les obres que s’estan fent a l’edifici del carrer Maragall per tots aquells veïns i interessats que vulguin conèixer de primera mà tots els detalls del projecte i la seva evolució fins al moment. 
La visita començarà a les 5 de la tarda, però un quart d’hora abans es concentraran els veïns al local social, per anar plegat a visitar les Llars. 
L’Associació de Veïns ha estat convidada a ser un dels cinc patrons que han de regir la fundació que gestionarà el projecte de les Llars del Seminari, quan aquestes comencin a rebre les famílies. La resta de patrons són el Bisbat, Càritas, el Col·legi Episcopal i un representant de les famílies que hi vagin a viure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada