Traduir

dissabte, 9 d’agost del 2014

Pintures Tarròs amb les Llars del Seminari

Josep Tarròs és el segon començant per l'esquerra, i a continuació Àngel Biurrún i Xavier Augé, dos
dels arquitectes voluntaris, amb altres persones voluntàries 
L'empresa  Tarròs  de Lleida  especialitzada en decoració i distribuïdora de Pintures Procolor, s’ha volgut afegir al somni de fer realitat les Llars del Seminari, el projecte que ha d’acollir els habitatges per a famílies desnonades o en risc d’exclusió, amb la donació del
material que sigui necessari per pintar aquestes llars.
El responsable d’aquesta firma, Josep Tarròs Salvadó, ha visitat els pisos en companyia dels arquitectes voluntaris, Xavier Augé i Àngel Biurrún,  i s’ha mostrat sorprès pel ritme i avenç de les obres i s’ha reafirmat en la promesa de participar en aquest projecte solidari, aportant el material que faci falta per pintar els habitatges.
Val a dir que aquesta empresa va estar una de les primeres a oferir la seva col·laboració altruista als pocs dies de començar a gestar-se el Projecte. Estem parlant del mes de desembre de 2012.
Ara que les obres del Projecte ja estan molt avançades el Sr. Tarròs ha definit la contribució. Concretament la marca de pintures Procolor donarà la pintura i a més un autocar de directius,empleats d'administració i de fàbrica i comercials de Procolor, quan arribi el moment, es desplaçarà a Lleida procedent de Barcelona, per aportar el seu treball personal tot col·laborant a pintar ells mateixos els habitatges. 
El personal de l'empresa Tarròs de Lleida també participarà en aquesta pintada solidària.
D’aquesta manera Pintures Procolor, passa a formar part de la família de somniadors que creuen que el projecte de les Llars del Seminari és possible, i no volen deixar passar l’oportunitat de contribuir, amb el seu gra d’arena, a fer història, fent-lo realitat.
El responsable de Pintures Tarròs també va estar acompanyat en la seva visitat, pels voluntaris que coordinen la marxa de les obres. 
Més fotos de la visita en aquest enllaç Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada