Traduir

dilluns, 4 d’agost del 2014

Lluís Martínez i el seu equip amb les Llars del Seminari

En Lluís, la Rosa i dues joves del seu equip a l'esquerra de la foto, al costat de l'equip de voluntaris/àries del PHSS 

M+F=! (Martínez+Franch), la prestigiosa consultoria en marketing i estratègies comercials www.martinez-franch.com dirigida pels lleidatans Lluís Martínez i Rosa Franch, s’ha afegit a l’equip que està treballant en la campanya de sensibilització del projecte dels habitatges socials del Seminari, que es posarà en marxa el pròxim mes de setembre per aconseguir els recursos necessaris per finalitzar les obres.

El Lluís i la Rosa han mantingut un parell de trobades amb els voluntaris de la comissió de comunicació i sensibilització, una a Lleida i una altra a Barcelona, aquesta darrera la passada setmana, en la qual ha participat tot el seu equip de col·laboradors i on han definit les línies generals estratègiques.
Després de tota una tarda de treball, que va començar per avocar una pluja d’idees, es va anar dibuixant com havia de ser la campanya, l’objectiu de la qual és fer somniar a qui participi i es vulgui implicar en la mateixa: Somniar una realitat possible per fer-los sentir un món de sensacions noves i gratificants.

Experimentar aquest somni social, ajudar a difondre’l, per donar-lo a conèixer, i alhora analitzar els millors mètodes per aconseguir-ho, va ser una altra part de la sessió de treball d’aquests col·laboradors ‘somniadors’, que volen que les Llars del Seminari siguin ben aviat una realitat.     
Més imatges de la reunió, aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada