Traduir

dilluns, 18 d’agost del 2014

Entrevista amb Amadeu Bonet (vídeo)

Amadeu Bonet i Boldú és l’autor de les 132 peces que composen l’exposició Art X la Dignitat, creada per recaptar fons per les Llars del Seminari i que es pot veure, fins al 7 de setembre, a la Sala Montsuar de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Bonet ens explica, en aquest vídeo, el per què, el com i el què d’aquesta exposició.

Aquesta mostra de teles, làmines i escultures d’Amadeu Bonet és una donació que l’artista ha posat a disposició del projecte de les Llars del Seminari, per ajudar a finançar aquesta iniciativa solidària del Bisbat de Lleida. En la seva inauguració, el passat 17 de juliol, el bisbe de Lleida, Mons. Joan Piris, va agrair a l’artista i als voluntaris que col·laboren en el projecte dels habitatges socials els esforços que hi dedicaven. “Un agraïment que no serà mai suficient”, va dir. També va tenir paraules de reconeixement per la Diputació i l’IEI, els quals estan disposats a donar suport a les iniciatives que neixen del projecte.
En aquest acte, l’artista va prendre la paraula per explicar els seus inicis com a voluntari en el projecte i com aquesta participació l’havia dut fins a protagonitzar aquesta exposició, on només hi ha una mostra representativa de les 132 peces, per raons d’espai. Les altres poden consultar-se en un catàleg a la mateixa sala Montsuar, per si hi ha interessats en fer alguna donació per aconseguir-les. Val a dir que l’aportació econòmica que facin qui vulguin comprar-ne alguna es fa com a donatiu per poder desgravar, ja que els diners van al fons de projecte social.
Us adjuntem dos àlbums del catàleg, un numerat i l’altre per temes, així com una butlleta de comanda-donatiu, per si voleu participar en aquesta iniciativa de les Llars del Seminari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada