Traduir

dijous, 7 d’agost del 2014

Art X la Dignitat, a Lleida Televisió

L’informatiu Notícies Vespre, de Lleida Televisió, ha dedicat un espai a l’exposició solidària d’Amadeu Bonet, que fins al  7 de setembre pot contemplar-se a la sala Montsuar de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, per si algú vol ajudar econòmicament, amb l’adquisició d’alguna de les 132 obres de la mostra, a la construcció de les Llars del Seminari, dedicades a famílies en risc d’exclusió social.

El reportatge, que pot contemplar-se a partir del minut 25 d’aquest vídeo, inclou una entrevista amb l’artista, l’explicació de la seva composició i com les aportacions econòmiques de la seva compra es fa com a donatius per poder desgravar, ja que l’import va directament al projecte.

El mateix Amadeu Bonet explica com es va implicar en les Llars del Seminari des  d’un principi, ja que també és l’autor del logotip del projecte. 
Us adjuntem dos àlbums del catàleg, un numerat i l’altre per temes, així com una butlleta de comanda-donatiu, per si voleu participar en aquesta iniciativa de les Llars del Seminari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada