Traduir

diumenge, 2 de febrer del 2014

La joia de treballar en equip amb gent desconeguda.


Un dels fruits que el nostre Projecte dels Habitatges Socials del Seminari ens està donant setmana rere setmana, és el fet de conèixer persones desconegudes fins ara, i amb les quals ens
trobem per col·laborar juntes.

Així per exemple amb persones que participen en la PAH de Lleida, col·laborem en alguna de les comissions de Treball del Projecte, i també en tasques puntuals com ara treure uns ferros que encara quedaven de l’enderroc, fer pancartes anunciant les activitats per recaptar fons que anem organitzant.



Però a més de les persones desconegudes de la PAH que anem coneixent, també n’hi ha altres que vénen d’altres realitats i que van incorporant-se al grup ja nombrós de persones voluntàries del Projecte.

Voldria anomenar les dues darreres persones que s’han afegit. 
La Isabel és una senyora llatinoamericana que un dia de fa dues setmanes va llegir la gran pancarta del Projecte que tenim a la façana del Seminari i va trucar per telèfon per a informar-se. Dos dies després s’incorporava a la Comissió d’Activitats com una voluntària més.

L’Anna, és una dona de Barcelona, que va assabentar-se del Projecte per la notícia d’un diari. Va contactar amb nosaltres i des de la seva ciutat ha començat ja a cooperar amb la nostra Comissió Social des de la seva professió de pedagoga i com acompanyant de famílies en situació de dificultat.



Certament no tot són flors i violes quan les persones treballem juntes, però he de dir que el Projecte, al meu entendre, està afavorint que persones diverses i desconegudes ens trobem per anar fent possible “entre tots i totes i per al bé de tothom”  aquesta iniciativa solidària, i això és UNA JOIA !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada