Traduir

divendres, 21 de febrer del 2014

Exhaurides les entrades del Teatre solidari de la Baldufa


Ja no hi ha cap entrada a la venda per poder assistir a les tres representacions teatrals d’El Príncep Feliç, que la companyia La Baldufa ha programat per aquest diumenge, 23 de febrer, al Teatre de l’Escorxador en benefici del
projecte dels Habitatges socials de l’antic Seminari diocesà de Lleida.
Tres dies abans de les representacions, els voluntaris que col·laboren en el projecte solidari han hagut de penjar el cartell d’exhaurides les localitats, mercès al gran seguiment que han rebut, sobretot, per part dels alumnes de les escoles de la ciutat, on es va fer una campanya informativa especial.
Recordem que el preu de les entrades és simbòlic –un euro–, malgrat que es demanarà la col·laboració voluntària dels assistents, als quals se’ls lliurarà un sobre a l’inici de les tres representacions. 
Així hi tot, les aportacions també estan obertes a qui es vulgui sumar a aquesta iniciativa, que intenta pal·liar la situació de les famílies desnonades del seu habitatge i en risc d’exclusió. Es pot fer a través del compte de la banca ètica de Tiodos Bank: 1491 0001 23 2046065120, o en mà a la seu de Càritas de Lleida, a la plaça Sant Josep, 2.
El Príncep Feliç, d’Oscar Wilde, es representarà el proper diumenge en tres sessions –12, 17 i 18.30 hores– al Teatre de l’Escorxador. És un espectacle teatral i multi disciplinar, recomanat per a públics familiars a partir dels 5 o 6 anys, amb el qual La Baldufa ha obtingut el premi a la Millor Adaptació Teatral a la Fira de FETEN de Gijón (2012) i el guardó al Millor Espectacle Amigos de Titeremurcia, el mateix any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada