Traduir

dimecres, 12 de febrer del 2014

Cine i teatre solidaris pels habitatges socials del Seminari

Les delegacions diocesanes de Missions i Mitjans de Comunicació Social del Bisbat de Lleida, així com l’Acadèmia Mariana, lliuraran la recaptació que s’obtingui en la propera sessió del cicle Diumenges de pel·lícula a la Mariana, el dia 16 de febrer, al projecte dels Habitatges Socials de l’antic Seminari per a famílies desnonades o en risc d’exclusió.
Aquest diumenge es projectarà dues pel·lícules a les 6 de la tarda. La dedicada als adults és ‘Un minuto de silencio’, mentre que la triada pels infants du per títol ‘Croods’.
Per una altra part, els voluntaris que col·laboren en el projecte dels habitatges han penjat una pancarta a l’edifici del carrer Maragall, anunciant les tres representacions de l’obra d’Òscar Wilde ‘El Príncep Feliç’, que la companyia de teatre La Baldufa realitzarà el pròxim 23 de febrer, al teatre de l’Escorxador.
La recaptació que es faci de les sessions de les 12 hores, 17 i 18.30, que tindrà el preu simbòlic d’un euro, anirà destinada al projecte dels habitatges.
Fins ara, aquesta iniciativa està tenint una bona acollida entre les famílies dels nens de les escoles de Lleida, on s’està promocionant les representacions.
Les entrades anticipades es poden adquirir, fins al 14 de febrer, a la recepció de Càritas (Pl. Sant Josep), de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, i dimarts i dijous, de 4 a 7 de la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada