Traduir

dimarts, 29 de gener del 2013

Dues possibilitats per col·laborar econòmicament en el projecte.


El projecte Habitatges socials del Seminari és “un arbre” que va creixent poc a poc amb la col·laboració de moltes i diverses persones. L’Objectiu final és facilitar habitatges socials per a famílies desnonades i/o sense accés a un lloc on viure dignament. Però, el camí per arribar-hi també és molt important. Volem que aquest sigui un procés creatiu, obert a les aportacions d’uns i altres i, a la vegada, realista, sostenible en el temps, alternatiu i moltes coses més que anirem descobrint en el dia a dia.

Hem optat per finançar el projecte d’una manera alternativa, a través de la banca ètica. Creiem que la banca tradicional ha de canviar, i molt, en el seu ser i fer. Hem apostat per obrir un compte corrent a la banca ètica perquè aquesta, contràriament al que fa la banca tradicional, no cerca només el màxim benefici -sense importar-li el com ni a costa de qui-, sinó que inverteix en projectes no especulatius i que beneficiïn la societat. Per tot això, ens sentim millor en la banca ètica.
Concretament, el compte ha estat obert a l’entitat bancària Tríodos Bank,   és 1491-0001-23-2046065120
Podeu veure un vídeo clicant aqui Triodos Bank explicat en minut

Malauradament la banca ètica és una realitat encara jove i l’oficina més propera la tenim a Barcelona. Així, doncs, cal fer les aportacions via transferència bancària o internet.
Aquelles persones que ho prefereixin podran aportar els seus donatius personalment, bo i especificant-ne el destí, a la seu de Càritas Diocesana de Lleida, Plaça Sant Josep, 2 (al costat de la Parròquia de Sant Llorenç), que farà de mitjancera.

Cal tenir en compte, també, que totes les aportacions econòmiques per aquest projecte, si es vol,  podran desgravar a Hisenda.
Si podeu ajudar-nos, encara que sigui només amb una petita quantitat, contribuireu a fer possible aquest projecte. I és que el farem realitat “entre tots i totes, i per al bé de tothom “

Carles Sanmartín.
Delegat de pastoral socio-caritativa
Diòcesi de Lleida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada