Traduir

dilluns, 19 de maig del 2014

Moltes gràcies Factoria D !


Dissabte 17 de la mà de l’escola de ball esportiu Factoria d, vàrem poder gaudir d’una mostra del bon fer dels seus alumnes, acompanyats per un dels directors de l’escola, en David Carrido.


39 infants, adolescents i una parella de joves ballarins, van fer passar una estona deliciosa a les més de dues-centes persones aplegades en aquest espectable que es va dur a
terme en el pavelló esportiu cedit gratuïtament pel col·legi Episcopal.

Tots els infants i joves participants van voler solidaritzar-se amb el Projecte dels Habitatges Socials tot oferint-nos una mostra del seu saber fer.

Si el nombrós grup d’infants van fer que l’estona fos molt maca volem subratllar especialment l'actuació de dues parelles d'infants de les quals els nois tenen la síndrome de down un d'ells de tres anyets), als quals les dues nenes i parelles de ball, acompanyaven amb una delicadesa i tendresa angelicals.









També cal valorar l’alt nivell mostrat per la parella de joves que ja venen participant en competicions nacionals.
Volem agrair als directors de Factoria d, la Laia Benet i el David Carrido que van voler solidaritzar-se amb el nostre Projecte tot involucrant a una bona part dels seus alumnes, els quals han contribuït a donar un nou pas amb els donatius que vàrem poder recollir donats pels assistents a la mostra de ball.







Factoria d, a tots i totes vosaltres: MOLTES GRÀCIES!



Podeu veure aquí algunes fotos més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada