Traduir

dijous, 22 de maig del 2014

Joves i adults de la parròquia de Llardecans solidaris amb el Projecte !



El Projecte dels Habitatges Socials del Seminari va fent camí amb aportacions molt diverses de persones i grups que s’hi van solidaritzant. Una d’aquestes darreres ha estat el grup de joves de la parròquia de Llardecans que han rebut el sagrament de lla confirmació fa poc dies. 


Ells mateixos ens expliquen què han fet concretament.



“Tot va començar un dia de
catequesi. Mossèn Josep Maria Cebrià, rector de la parròquia de Llardecans, ens va proposar fer una activitat solidària abans de rebre el sagrament de la Confirmació. Vam pensar en els habitatges socials del Seminari de Lleida .
Amb molta il·lusió ens vam posar a organitzar-ho perquè tot sortís correcte. Vam decidir que per recollir diners podíem fer una subhasta de pastissos. Per fer aquesta activitat vam pensar en el primer diumenge de maig, dia de la mare, perquè la gent pogués comprar pastissos per felicitar les mares en aquesta festa.

Aquests dolços els vam fer nosaltres i també hi van col·laborar altres persones aportant-ne més. Vam fer la paradeta a la Plaça de l’Església després de la Missa Major.




Va ser tot un èxit de participació i vam recollir 550 € que hem lliurat al Sr. Bisbe Joan Piris i ell els ha lliurat al Projecte dels Habitatges Socials.”






Cal afegir que estimulats per aquests joves, la coral de la parròquia també ha volgut unir-se a la seva iniciativa i han aportat altres 400 € dels  seus propis  fons.


Al grup de joves i a la Coral els agraïm molt el seu gest solidari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada