Traduir

dijous, 10 d’abril del 2014

Segona trobada de voluntaris i voluntàries del Projecte


L’Acadèmia Mariana va aplegar el vespre del passat dimarts, 8 d’abril, bona part del grup de vuitanta voluntaris que col·laboren en el projecte dels habitatges socials del Seminari de Lleida, els quals varen reunir-se per fer un balanç de la feina feta en les diferents comissions, des que es va endegar aquesta iniciativa fa catorze mesos.
Els responsables de les diferents comissions –tècnica, social, econòmica, jurídica, d’activitats i comunicació- van anar explicant en quina fase es trobava la seva feina, quins entrebancs havien hagut de superar i quines eren les perspectives de futur.
Aquesta era la segona vegada que els voluntaris es trobaven plegats també amb el bisbe Joan per compartir experiències, la primera havia estat tot just feia un any.

Després d’escoltar els informes de les comissions i del director executiu dels habitatges, Paco Campo, molts voluntaris, alguns d’ells vinguts des de Barcelona, van explicar les vivències personals que els estava aportant haver-se compromès en aquest projecte.
La reunió també va servir per informar de les noves activitats programades per recaptar recursos per finançar les obres. A finals d’abril es presentaran dues iniciatives vinculades al món de l’art. La primera és una exposició per vendre peces cedides per artistes locals i la segona l’edició d’una carpeta amb litografies d’altres artistes, que es posarà a la venda.

Mons. Joan Piris vacloure la trobada, agraint la col·laboració dels voluntaris i de les empreses i institucions que s’han involucrat en el projecte i recordant que, malgrat ser conscient que els 19 habitatges no solucionaran el greu problema social dels desnonaments, aquesta iniciativa podia ser un primer pas per demostrar que una altra manera de fer és possible per aconseguir un món millor. I la prova era el nombre de persones que s’atansaven al projecte i s’oferien a col·laborar.
Galeria de fotos

1 comentari: