Traduir

diumenge, 16 de març del 2014

El director general d’Afers Religiosos visita els habitatges socials del Seminari

El director general d’Afers Religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell, va visitar el dissabte, 15 de març, l’edifici de l’antic Seminari diocesà de Lleida on s’està desenvolupant el projecte d’Habitatges Socials per a famílies desnonades i en risc d’exclusió, que es va iniciar fa
un any i que ja està en ple procés constructiu. El bisbe Joan i el delgat de Pastoral Socio-caritativa, Mn. Carles Sanmartín, van acompanyar el director general, què havia manifestat el seu interès per conèixer el projecte, i li van donar tota mena d’explicacions sobre com s’estava duent a terme aquesta iniciativa, que està promoguda i executada per un grup de voluntaris.
El Sr. Vendrell, que anteriorment havia assistit i participat en la cloenda de la IV Jornada anual de la Xarxa d’Entitats d’Acció Caritativa i Social del Bisbat de Lleida, va agrair la deferència i es va oferir a col·laborar en tot allò que estigués al seu abast.
El director general també va estar acompanyat en la seva visita a Lleida del director territorial de Governació, Jordi Curcó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada