Traduir

dilluns, 27 de gener del 2014

El Projecte dels Habitatges Socials del Seminari atrau els lleidatans


Unes 450 persones han visitat l’edifici que ha d’acollir els habitatges socials per a famílies en risc d’exclusió al Seminari diocesà en les diferents visites guiades i jornades de portes obertes que han organitzat els
voluntaris del projecte. El passat dissabte, 25 de gener, hi va haver la darrera, que ha estat recollida pels mitjans de comunicació local (us deixem uns enllaços de Segre i Lleida TV).
Aquesta és una de les diverses activitats que els voluntaris del projecte han planificat per donar-lo a conèixer i per sensibilitzar els ciutadans que és necessari la col·laboració de tots per aconseguir-ho. Algunes d’aquestes iniciatives ja tenen data de realització.
El diumenge 16 de febrer, la recaptació voluntària que es faci de la projecció de la pel·lícula ‘Un minuto de silencio’, que es projectarà a l’auditori de l’Acadèmia Mariana, dins del cicle ‘Diumenges de pel·lícula a la Mariana’, es destinarà al fons per executar les obres del projecte.
Pel pròxim 23 de febrer, mercès a la participació de la companyia de teatre La Baldufa, l’Escorxador acollirà tres representacions del conte d’Oscar Wilde ‘El Príncep Feliç’ (12, 17 i 18,30 hores). Per aquest espectacle caldrà adquirir les entrades al preu simbòlic d’un euro.
El dissabte 15 de març, l’Auditori Enric Granados, acollirà el concert de les corals Shalom i Maristes, la recaptació del qual –les entrades també es posaran al preu d’un euro– també servirà per ajudar a tirar endavant amb el projecte dels Habitatges Socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada