Traduir

dilluns, 1 de setembre del 2014

Una empresa de Girona dóna una gran part de les làmpades de les Llars del Seminari

El projecte de les Llars del Seminari està traspassant els límits territorials diocesans i està aconseguint sumar col·laboracions i exemples de solidaritat més enllà de Lleida.
Si fa uns dies informàvem de la donació de tota la
pintura per decorar els habitatges i del mobiliari per les sales comunes, ara cal comunicar que una empresa de Sant Joan de les Abadesses ha fet lliurament d'una gran part de les làmpades i punts de llum per l’edifici.
Estiluz SA és el nom d’aquesta empresa gironina, la qual, a través de la seva consellera Marta Masdeu, ha fet lliurament d’aquest material elèctric, valorat en gairebé 16.500 euros.
Es tracta de 49 làmpades noves de diferents models (paret, peu, ulls de bou…) que en un futur il·luminaran aquests habitatges.
Estiluz ja ha fet arribar tot aquest material en un magatzem de Lleida on restarà guardat, fins al moment  de ser col·locat a l’interior dels habitatges.
Aquesta donació d’Estiluz s’afegeix a les que darrerament han fet Pintures Procolor-Decoració Tarròs i el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local, els quals també volen participar d’aquest projecte que vol fer història, en demostrar que hi ha una altra manera de fer un món millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada