Traduir

diumenge, 20 d’octubre del 2013

Preparant l'espai per a les visites guiadesDimecres dia 16 d'octubre un grup de voluntaris de la PAH i del Projecte dels Habitatges Socials van estar escombrant el terra de la quarta planta del Seminari i netejant els vidres de les finestres. 

L'objectiu ha estat preparar l'espai per a les visites guiades que volem començar molt aviat. 

Ens proposem durant els mesos d'octubre a desembre invitar a grups de persones ( alumnes de col·legis, instituts i universitats, entitats, associacions i ciutadans en general) a conèixer in situ els espais físics on construirem els 19 pisos i la sala comuna polivalent.

La setmana del 21 al 26 hi començarem a muntar els diferents espais d'exposició.
Quan ja ho tinguem preparat, les persones que participin en les visites guiades podran anar visitant els espais buits on es construiran els habitatges. 
Tot passejant, es podrà  veure de manera pedagògica, amb muntatges, expositors i fotografies l'origen del Projecte, la seva evolució fins al moment actual, una recreació de com seran els pisos mitjançant fotografies i un vídeo que de manera virtual recrearà una visita als futurs pisos, així com les diferents possibilitats de col·laborar en aquesta iniciativa solidària.


Molt aviat informarem de com es podrà participar en alguna de les visites guiades que programarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada