Traduir

dijous, 15 d’agost del 2013

L’enderroc de les plantes de l’antic Seminari van a bon ritme


La quarta planta de l’antic Seminari està llesta i desembarassada per poder començar a construir
L’equip executiu del Projecte dels Habitatges socials de l’antic Seminari de Lleida convidarà a Montse Roset, responsable de l’empresa 5talents, especialitzada a cercar solucions a edificis de l’Església en desús, a participar en la iniciativa que va néixer el 7 de desembre de 2012, quan el nostre Bisbe va oferir cedir l’ús del vell Seminari diocesà a les famílies desnonades de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.
Aquesta va ser una les iniciatives que es van prendre en la darrera reunió mensual de la Comissió Permanent, què aplega a l’executiva i els portaves de la resta de comissions. La voluntat de col·laboració amb 5talents va més enllà del projecte del Seminari, ja que es pensa poder analitzar noves iniciatives.
L’equip executiu també va informar dels tres pressupostos que s’havien presentat per l’enderrocament de l’interior de les quatre plantes del Seminari i la resolució d’encarregar-lo a l’empresa B. Biosca.
A finals d’agost està previst enllestir l’enderroc interior de les quatre plantes
Un altre dels acords sobre els quals es va informar va ser el referent a l’elaboració d’un audiovisual en 3D del projecte constructiu per donar una imatge més real de com seran els habitatges.
Després d’informar sobre la marxa dels treballs previs a l’enderrocament –retirada de material, canonades i radiadors–, en els quals estaven col·laborant membres de la PAH, les diferents comissions van informar del treball desenvolupat en el darrer mes.
La Comissió Jurídica va exposar els avenços en la creació de la Fundació, que ha de regir l’ens que ha de gestionar els habitatges; la Tècnica va calendaritzar el ritme de les obres, amb l’enderrocament per l’agost i el permís constructiu pel setembre;  l’Econòmica va exposar les gestions que s’estaven fent per cercar recursos, i la Comissió Social va informar del seguiment que caldria fer de les famílies afectades pel projecte, a les quals caldria acompanyar per evitar el risc d’exclusió social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada