Traduir

dijous, 10 d’octubre del 2013

Més persones voluntàries per preparar activitats per difondre el Projecte d'Habitatges Socials.



Dimecres dia 9 una dotzena de persones ens hem reunit al Seminari on es construiran els pisos socials. Gent diversa que ens hem unit a les tres persones que formen part d'una subcomissió per preparar activitats i dinàmiques per fer conèixer el Projecte i també recaptar fons.

Després de visitar en situ el lloc i veure marcats amb pintura vermella els espais de cada pis, s'ha vist un petit audiovisual que en 7 minuts fa el recorregut del procés del Projecte des de el seu inici fins el moment actual.

Després de fer una pluja d'idees de possibles activats que podríem organitzar, com ara visites guiades al seminari obertes als lleidatans, exposició itinerant, concerts, recitals de poesia, concursos de cuina, i un ventall de bones idees, cadascú segons les seves possibilitats,  s'ha apuntat per ajudar a tirar endavant alguna de les propostes.

Cal assenyalar, que entre els presents hi eren la Sra. Marta Feixa, tècnica de l'Ajuntament i el Sr. Josep Presseguer, Regidor Delegat de Benestar Social i Ocupació de la Paeria de Lleida, que de manera personal i sense protocol s'han integrat en el grup interessant-se pel projecte.

Podeu veure la notícia que n'ha fet Lleida TV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada