Traduir

dilluns, 28 d’abril del 2014

Roda de premsa per presentar l'exposició "Art per un nou sostre"


Aquest dilluns dia 28 a la sala de juntes del Bisbat, s'ha tingut una roda de premsa en la que han participat el Sr Bisbe Joan Piris, el Sr Antoni Llevot, així com altres membres de la comissió que ha preparat aquesta nova iniciativa solidària i artística per recaptar fons pel Projecte.
Podeu llegir la informació aqui





diumenge, 27 d’abril del 2014

Seguiment de les obres de la Primera fase.

Fa cinc setmanes que varen començar la primera fase de les obres de construcció dels habitatges socials. Es tracta de treballs arquitectònics de modificació de l’estructura a totes les quatre plantes que són fonamentals per poder anar fent posteriorment la resta d’obres a cada planta.



Concretament fins ara s’ha

dimarts, 15 d’abril del 2014

Els alumnes de l’Episcopal expliquen la implicació del seu col·legi en el projecte a través de ’Segre’

Un grup d’alumnes del Col·legi Episcopal de Lleida són els autors d’un reportatge que acaba de publicar el diari Segre (13-IV-2014) on expliquen la implicació de la comunitat educativa en el projecte dels Habitatges Socials del Seminari diocesà de Lleida per a famílies desnonades i en risc d‘exclusió.
Professors, alumnes i familiars s’han implicat directament en aquesta iniciativa solidària, ajudant directament en el mateix o donant-los difusió. 
Os adjuntamos un enlace, por si queréis tener más información.

dilluns, 14 d’abril del 2014

Més lluny, hem d'anar més lluny

A la Comissió de Comunicació i Sensibilització del Projecte dels habitatges Socials del Seminari de Lleida ens hem dedicat a fer soroll. Portem un any fent soroll. Si més no, intentant fer-ne tant com puguem, perquè se’ns pugui sentir com més lluny millor.

dissabte, 12 d’abril del 2014

Voluntaris expliquen l'actualitat del Projecte Habitatges Socials i el què els està aportant.(VÍDEO)

A la sortida de la Segona trobada dels voluntaris i voluntàries del Projecte del 8 d'abril, alguns d'ells expliquen el moment de cada Comisisó de treball i comparteixen el què estan rebent al participar en aquesta iniciativa solidària.
Podeu veure el vídeo 



dijous, 10 d’abril del 2014

Segona trobada de voluntaris i voluntàries del Projecte


L’Acadèmia Mariana va aplegar el vespre del passat dimarts, 8 d’abril, bona part del grup de vuitanta voluntaris que col·laboren en el projecte dels habitatges socials del Seminari de Lleida, els quals varen reunir-se per fer un balanç de la feina feta en les diferents comissions, des que es va endegar aquesta iniciativa fa catorze mesos.
Els responsables de les diferents comissions –tècnica, social, econòmica, jurídica, d’activitats i comunicació- van anar explicant en quina fase es trobava la seva feina, quins entrebancs havien hagut de superar i quines eren les perspectives de futur.
Aquesta era la segona vegada que els voluntaris es trobaven plegats també amb el bisbe Joan per compartir experiències, la primera havia estat tot just feia un any.