Traduir

dissabte, 10 de maig del 2014

Inaugurada l'exposició “Art per un nou sostre”


Dimarts dia 6 de maig a les 1930 h a la sala d’art Espai Cavallers, (C/ Cavallers, 31) es va inaugurar una exposició artística composta per
més de seixanta peces d’art, ofertes per una trentena d’artistes que han volgut solidaritzar-se amb el Projecte dels Habitatges Socials del Seminari. Concretament donaran el 50% de les vendes pel Projecte.


En els seus breus parlaments i davant un nombrós públic, el Sr. Antoni Llevot i la Sra. Pepa Bosch, dues de les persones voluntàries organitzadores d’aquesta iniciativa solidària, van explicar com havia sorgit aquesta activitat i com s’havia pogut portar a la pràctica gràcies a la bona recepció dels artistes, i la col·laboració de la sala d’art amb la seva responsable, la Sra. Roser Xandri.
L’Alcalde de Lleida també va felicitar a totes les persones que havien fet possible aquesta conjunció d’art i solidaritat.



Finalment el Bisbe, Joan Piris, agraí molt profundament la col·laboració de totes i cadascuna de les persones que havien fet possible aquesta iniciativa, i remarcà com aquesta confirma la tònica general de com es va desenvolupant el Projecte “ Entre tots i per al bé de tothom”.





A la fi es va fer una fotografia amb alguns dels artistes presents a la inauguració.

L'exposició romandrà oberta durant aquest mes de maig en horari:

- dimarts i dimecres  de 17'30 a 20'30 h
- dijous a dissabte de 11'30 a 13'30 h  i  de 17'30 a 20'30 h

Podeu veure aquí algunes fotografies de l’acte






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada