Traduir

dijous, 30 de gener del 2014

Teatre solidari amb La Baldufa a l’Escorxador


La companyia de Comediants la Baldufa actuarà el pròxim 23 de febrer al Teatre de l’Escorxador de forma solidària en favor del projecte dels Habitatges Socials del Seminari, realitzant tres representacions d‘El Príncep Feliç”, d’Oscar Wilde, una adaptació que
ha estat reconeguda amb el premi a la Millor Adaptació Teatral a Fira de FETEN de Gijón (2012) i amb el guardó Millor Espectacle Amigos de Titeremurcia, Múrcia (2012).

El Projecte dels Habitatges Socials del Seminari de Lleida (PHSSL) va començar el desembre de 2012, a partir de la participació del nostre bisbe Joan Piris a una reunió de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH). El projecte pretén convertir una ala en desús del Seminari Diocesà en un bloc de 19 habitatges socials per a famílies desnonades i/o en risc d’exclusió. El projecte però, va més enllà de la fase constructiva i tècnica de l’equipament, ja que pretén oferir un acompanyament personalitzat perquè les famílies beneficiàries puguin refer la seva vida amb normalitat.

Per tal de difondre aquest projecte s’estan duent a terme diverses accions, entre les quals hi destaquen, de manera força important, les de caràcter lúdico-cultural, amb l’objectiu d’obtenir recursos econòmics per poder fer realitat el Projecte. 

La que us presentem ara, la més immediata, és la representació d’El Príncep Feliç’, conte d’Óscar Wilde, que la Companyia de Comediants la Baldufa ha filtrat per l’imaginari conceptual que els caracteritza i que amb la direcció d’en Jorge Picó no deixarà ningú indiferent. Una lliçó d’humanitat, d’amor i de generositat.  
Les tres representacions seran el 23 de febrer de 2014, diumenge, al Teatre de l’Escorxador (Sala 1), amb horaris de 12, 17 i 18.30 hores.

Aquest és un espectacle teatral i multidisciplinari, recomanada per a actuacions familiars, a partir de 5 o 6 anys. La durada de l’espectacle és de 50 minuts. Us recomanem visitar la web: www.labaldufateatre.com

Per aquest espectacle s’hauran d’adquirir unes entrades al preu simbòlic d’1 euro. A l’entrar al teatre es lliurarà un sobre on s’hi podrà fer un donatiu en pro del Projecte dels Habitatges Socials del Seminari.
Les entrades anticipades es podran adquirir, fins al 14 de febrer, a la recepció de Càritas (Pl. Sant Josep), de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, i dimarts i dijous, de 4 a 7 de la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada