Traduir

divendres, 29 de novembre del 2013

El projecte ja té un gran pòster per a la façana

Una empresa que ha col·laborat amb el  Projecte dels Habitatges Socials del Seminari de Lleida per a famílies desnonades i en risc d’exclusió ha fet i  penjat una gran pancarta per donar a conèixer aquesta iniciativa en la façana de l’edifici del carrer Maragall on es construiran els 19 habitatges previstos.
Aquest enorme pòster publicitari ocupa gairebé tota la façana de dalt a baix i s’ha col·locat la vigília de la Jornada de Portes Obertes, que s’ha programat per aquest dissabte 30 de novembre, perquè els ciutadans puguin visitar l’edifici de l’antic seminari, que el Bisbat de Lleida ha cedit per dur a terme aquesta iniciativa.
Us convidem a visitar-nos.

dijous, 21 de novembre del 2013

Ja tenim l’exposició fotogràfica muntada.


Un grup de vuit persones han muntat dissabte dia 16 una exposició de fotografies que mostren de manera gràfica, el naixement i l’evolució fins al moment actual, del Projecte d’habitatges socials.
Aquesta mostra retrospectiva vol servir per

diumenge, 17 de novembre del 2013

Estem preparant amb il·lusió la Jornada de Portes obertes

Un grup nombrós de persones estem preparant amb il·lusió la Jornada de Portes obertes del Projecte d’habitatges socials del Seminari del dissabte 30 de novembre.

Podeu llegir  aqui  la notícia penjada a la web del nostre Bisbat.

Us animem a venir a compartir aquella diada amb tots i totes nosaltres.

Us hi esperem !


dijous, 14 de novembre del 2013

Invitació a la Jornada de Portes Obertes del Projecte Habitatges Socials

Benvolgudes i benvolguts,


Com anem ?

Ens posem en contacte amb tu per informar-te i convidar-te a participar el  proper dissabte dia 30 a la JORNADA DE PORTES OBERTES amb la qual pretenem difondre el Projecte dels Habitatges  Socials i recaptar fons per la seva consecució.

Aquesta Jornada tindrà tres parts:

     a)      Visita guiada als edificis relacionats amb el Projecte: Rectorat de la UdL, Bisbat i futurs Habitatges, on farem una presentació del