Traduir

dijous, 19 de desembre del 2013

Setmana plena de visites guiades al Seminari per conéixer el Projecte.


Des de fa uns dies l’ala del seminari on es construiran els 19 pisos socials està sent visitada per diferents grups de persones. En primer lloc cal assenyalar els sis grups d’alumnes del Col·legí Episcopal acompanyats per professor, als que en seguiran encara tres més.

Les visites comencen en una sala de conferències que ens cedeix per aquesta fi, l’Institut Superior de Ciències Religioses (Irel). Allí una persona membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) explica la realitat que viuen i com s’organitzen per dur a terme la seva tasca amb les famílies afectades.

Seguidament una persona voluntària del Projecte dels habitatges socials explica el fonament d’aquesta iniciativa solidària i el
moment actual en què es troba. 

Després de les explicacions, s’acaba coneixent físicament l’espai físic on es construiran els pisos.









De moment han estat prop de 250 alumnes els que han participat en aquestes visites, que sumats als 150 alumnes que ho faran pròximament seran un total d’uns 400 alumnes de diferents edats.



Cal assenyalar que la major part d’ells mostren una actitud molt receptiva i ens fan arribar 
mitjançant 

diversos missatges escrits el seu encoratjament.
A tall d’exemple en citem aquests tres:

“Crec en aquest Projecte al 100%. Molta sort perquè encara queda molta feina”
“S’està fent una feina increïble. Ànims! Cal continuar donant suport totes les famílies.”
“Aquest Projecte proporciona un gran servei social i ajuda a humanitzar la gent”


 
A banda dels alumnes del Col·legi Episcopal, el dilluns dia 16 també han visitat l’espai un grup de mossens de la diòcesi de Lleida. Ells també han mostrat el seu interès en el Projecte.
Cal dir que alguns d’ells havien ocupat algunes de les antigues habitacions quan aquest edifici havia set Casa Sacerdotal. 


Creiem doncs que aquestes visites guiades serveixen per donar a conèixer directament el que “entre tots i totes i per al bé de tothom”, estem fent dia a dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada